стрілка навігації    стрілка навігації  Яйця з начинкою



Яйця з начинкою

Яйця з начинкою
автор рецепта Автор: Люба



Вам знадобиться:

  • 8 яєць
  • 1/2 ч.л. сухої гірчиці або м'якої діжонськой
  • 1 ст.л. майонезу
  • сіль і перець за смаком
  • 1 щіпка паприки для прикраси

Спосіб приготування:
Помістіть яйця в каструлю і залийте водою. Доведіть до кипіння. Накрийте кришкою, зніміть з вогню і дайте яйцям постояти в гарячій воді 10 - 12 хвилин. Дістаньте з гарячої води і остудіть.

Очистіть від шкаралупи і розріжте уздовж навпіл. Видаліть жовтки і змішайте з гірчицею, майонезом, сіллю і перцем. Змішайте до отримання однорідної маси.

Наповніть кожну половинку яйця жовтковою сумішшю і посипте паприкою. Яйця з начинкою готові.
Смачного!