Вам знадобиться для фаршированих кальмарів:
Спосіб приготування фаршированих кальмарів:
Тушки кальмарів промити, видалити плівки.
Дрібно нарізати цибулю та гриби. Нарізати кубиками шинку. На вершковому маслі обсмажити цибулю до прозорості, додати гриби, перемішати готувати близько 10 хвилин.
Варені яйця натерти на тертці. Змішати гриби з цибулею з яйцями і шинкою. Додати дрібно нарізаний кріп, натертий сир, часник і 2 ст.л. майонезу.
Отриманим фаршем наповнити тушки, сколоти зубочисткою і укласти у форму для запікання.
Сметану посолити і приправити перцем, полити кальмари зверху. Поставити в духовку. Запікати 30-40 хвилин.
Готові кальмари можна їсти як в гарячому, так і в холодному вигляді, нарізавши кружечками. Фаршировані кальмари готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: