Вам знадобиться для закуски з лаваша:
Спосіб приготування закуски з лаваша:
Зварені круто охолоджені яйця натираємо на крупній тертці. Натираємо сир на дрібній тертці.
З банки з рибою зливаємо рідину і розминаємо виделкою до однорідної м'якої маси.
Вимиту і обсушену зелень дрібно рубаємо - до речі, найзручніше це робити кухонними ножицями.
Подрібнюємо часник.
У майонез кладемо часник, зелень, перемішуємо. Промазуємо перший лаваш з одного боку і рівномірно засипаємо тертим сиром.
Другий лаваш теж покриваємо майонезом і цією стороною вниз кладемо на перший. Тепер зручно промазати і другу сторону, на якій рівно розміщуємо рибні консерви.
Точно так само чинимо і з третім листом лаваша, який посипаємо подрібненими яйцями.
Не поспішаючи звертаємо рівний щільний рулет, для вірності можна закріпити край дерев'яними зубочистками. На обробній дошці мінімум на півгодини прибираємо в холодильник, притиснувши зверху нетяжким вантажем.
Готовий рулет нарізаємо на скибочки товщиною 1,5-2 см, викладаємо на блюдо, посипаємо зеленню і подаємо. Закуски з лаваша готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: