стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Шоколадний бісквіт для торта



Шоколадний бісквіт для торта

Шоколадний бісквіт для торта
автор рецепта Автор: Галя



Вам знадобиться:

  • 5 яєць
  • 1 склянка цукру
  • 1 склянка борошна
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 2-3 ст.л. какао

Спосіб приготування:
Яйця збити з цукром в густу світлу масу. Борошно просіяти разом з какао і розпушувачем.

Всипати суміш борошна і какао до яєчної маси. Все добре вимішати до однорідного стану.

Форму для бісквіта змастити маслом або вистелити пергаментним папером. Викласти тісто. Випікати 30 - 40 хвилин при температурі 180 С градусів. Перевірити на готовність сірником.

Перед тим як просочувати бісквіт, дайте йому вистоятися - підсохнути близько 8 - 10 годин. Тоді коржі в торті краще просочаться і вийдуть вологими і ніжними. Прикрасити торт можна світлим або шоколадним кремом. Шоколадний бісквіт для торта готовий.
Смачного!