Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Цукіні або кабачок промиваємо, промокаємо паперовими рушниками. Нарізаємо досить тонко упоперек - кружальцями по 3-5 мм.
В глибоку миску наливаємо соєвий соус, розмішуємо з крохмалем, вбиваємо яйце, виделкою збиваємо все разом.
Кладемо в миску скибочки кабачка, перемішуємо.
Ставимо на середньо-сильний вогонь сковорідку з парою ст. ложок олії. Коли олія розігрівається, виймаємо з соусу скибочки кабачка, стряхнути зайву рідину і паніруємо їх в кунжуті, викладаємо на сковорідку.
Смажимо досить швидко кожну сторону до слабкого рум'янцю кунжуту. Перевертаємо обережно - шар кунжуту може залишитися на сковороді. Солимо скибочки, коли одна сторона пожежами і ми їх перевернули. Смажені кабачки в кунжуті готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: