стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Смажені кабачки в кунжуті



Смажені кабачки в кунжуті


Вам знадобиться:

  • 1-2 невеликих кабачка або цукіні
  • 100-120 г. кунжуту
  • 1-2 ст. л. соєвого соусу
  • 1 яйце
  • 4 ст. л. крохмалю
  • сіль
  • олія

Спосіб приготування:
Цукіні або кабачок промиваємо, промокаємо паперовими рушниками. Нарізаємо досить тонко упоперек - кружальцями по 3-5 мм.

В глибоку миску наливаємо соєвий соус, розмішуємо з крохмалем, вбиваємо яйце, виделкою збиваємо все разом.

Кладемо в миску скибочки кабачка, перемішуємо.

Ставимо на середньо-сильний вогонь сковорідку з парою ст. ложок олії. Коли олія розігрівається, виймаємо з соусу скибочки кабачка, стряхнути зайву рідину і паніруємо їх в кунжуті, викладаємо на сковорідку.

Смажимо досить швидко кожну сторону до слабкого рум'янцю кунжуту. Перевертаємо обережно - шар кунжуту може залишитися на сковороді. Солимо скибочки, коли одна сторона пожежами і ми їх перевернули. Смажені кабачки в кунжуті готові.
Смачного!