Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Спорудити водяну баню, наламати шоколад, поставити плавитися, кинувши по щіпці кориці. Звичайно, окремо темний і білий.
Фрукти і ягоди промити і очистити, нарізати шматочками.
Розстелити на підходящій площині кальку і озброюємось терпінням.
Кожен шматочок фруктів, ягоду наколюємо на шпажку або зубочистку, занурюємо в гарячий шоколад і кладемо на кальку. Особливо мальовничо виглядають ягоди полуниці, оповиті шоколадом, з якого кокетливо визирають зелені плодоножі.
Можна ще прикрасити білий шоколад темним - і навпаки. Для цього тільки треба спорудити маленький корнетик.
Коли шоколад застигне - завантажимо все це солодке багатство на відповідне блюдо - відмінний десерт! Десерт в шоколаді готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: