стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Десерт в шоколаді



Десерт в шоколаді


Вам знадобиться:

  • полуниця, персик, банан...
  • темний шоколад
  • білий шоколад
  • кориця на смак

Спосіб приготування:
Спорудити водяну баню, наламати шоколад, поставити плавитися, кинувши по щіпці кориці. Звичайно, окремо темний і білий.

Фрукти і ягоди промити і очистити, нарізати шматочками.

Розстелити на підходящій площині кальку і озброюємось терпінням.

Кожен шматочок фруктів, ягоду наколюємо на шпажку або зубочистку, занурюємо в гарячий шоколад і кладемо на кальку. Особливо мальовничо виглядають ягоди полуниці, оповиті шоколадом, з якого кокетливо визирають зелені плодоножі.

Можна ще прикрасити білий шоколад темним - і навпаки. Для цього тільки треба спорудити маленький корнетик.

Коли шоколад застигне - завантажимо все це солодке багатство на відповідне блюдо - відмінний десерт! Десерт в шоколаді готовий.
Смачного!