стрілка навігації     стрілка навігації  Зрази з судака



Зрази з судака

Зрази з судака
автор рецепта Автор: Марта
кухня Кухня: Українська



Є сенс спробувати цей рецепт, тим більше, що він нескладний, а зрази з судака, начинені грибами - це смачно.

Вам знадобиться:

  • 1,5 кг судака (дрібного)
  • 200 г печериць
  • цибулина
  • олія
  • сіль і перець

Спосіб приготування:
Рибу потрошимо, знімаємо шкіру і плавники, відрізаємо голови і хвости, миємо під проточною водою, розрізаємо вздовж на дві частини і виймаємо кістки. Злегка відбиваємо дерев'яним кухонним молотком, солимо і перчимо.

Тонкими півкільцями нарізаємо цибулю, трохи обсмажуємо в олії, додаємо дрібно накришені печериці, обсмажуємо разом, солимо і перчимо до смаку.

Викладаємо гриби на підготовлені шматки риби, загортаємо у вигляді рулетів і кладемо в сотейник. Якщо рулет неважливо тримає форму, можна закріпити дерев'яними зубочистками (тільки не забути їх потім вийняти).

Щедро поливаємо олією і смажимо на невеликому вогні з різних сторін хвилин 10. Після чого заливаємо рибним бульйоном так, щоб трохи перекривало зрази, і недовго тушкуємо - до м'якості.

Можна подати з соусом і гострим салатом.
Смачного!