Є сенс спробувати цей рецепт, тим більше, що він нескладний, а зрази з судака, начинені грибами - це смачно.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Рибу потрошимо, знімаємо шкіру і плавники, відрізаємо голови і хвости, миємо під проточною водою, розрізаємо вздовж на дві частини і виймаємо кістки. Злегка відбиваємо дерев'яним кухонним молотком, солимо і перчимо.
Тонкими півкільцями нарізаємо цибулю, трохи обсмажуємо в олії, додаємо дрібно накришені печериці, обсмажуємо разом, солимо і перчимо до смаку.
Викладаємо гриби на підготовлені шматки риби, загортаємо у вигляді рулетів і кладемо в сотейник. Якщо рулет неважливо тримає форму, можна закріпити дерев'яними зубочистками (тільки не забути їх потім вийняти).
Щедро поливаємо олією і смажимо на невеликому вогні з різних сторін хвилин 10. Після чого заливаємо рибним бульйоном так, щоб трохи перекривало зрази, і недовго тушкуємо - до м'якості.
Можна подати з соусом і гострим салатом.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: