Цей свіжий смачний салатик готується за півгодини.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Куряче філе, промите і добре обсушене (для чого відмінно підходять паперові рушники) нарізаємо скибочками по 1 см товщини. Поки ми це робимо, на сковороді розпікаємо олію, у ній, не знижуючи сильного вогню, ми і обсмажуємо швидко, по 1-1,5 хвилини сторону, шматочки філе. Кладемо на тарілку, солимо.
Капусту тонко шаткуємо, злегка посипаємо сіллю, 20-30 секунд, не сильно натискаючи, помнути. Кубиком нарізаємо помідори.
Для заправки - змішуємо її компоненти в окремій мисочці, і нашатковану цибулю.
Кладемо капусту, помідори в миску, сюди ж - порубаний кріп, нарізане філе, заправку. Перемішуємо - і наш салат готовий, залишилося тільки перемістити його в салатник.
Примітка: філе не обов'язково смажити, якщо у нас в холодильнику є залишки запеченої, смаженої або відвареної курки. Салат з курки з пекінською капустою готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: