стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Форшмак з оселедця



Форшмак з оселедця


Вам знадобиться для форшмаку з оселедця:

  • великий солоний оселедець
  • 75 г пшеничного хліба
  • 50 мл молока
  • маленька цибулина
  • 1 яйце
  • 30-50 г сметани
  • олія
  • панірувальні сухарі
  • мускатний горіх, перець

Спосіб приготування форшмаку з оселедця:
Щоб приготувати форшмак, спочатку необхідно оселедець вимочити в холодній воді. Залежно від міцності засолу це займає від 24 до 30 годин.

За півгодини до готування замочимо черствий білий хліб у молоці або вершках, видаливши кірки.

Вимочений оселедець потрошимо, позбавляємося від шкіри і кісток. Готову м'якоть разом з віджатим хлібом пропускаємо через м'ясорубку.

Цибулю дрібно кришимо і обсмажуємо на олії. Замішуємо цибулю в оселедцеву масу, додаємо сире яйце, перець, тертий мускатний горіх, ретельно вимішуємо ще раз. Пробуємо на сіль - і додаємо, якщо потрібно.

Форму для запікання змащуємо олією і посипаємо сухарями. Викладаємо в неї фарш, рівняємо поверхню, посипаємо сухарями, скроплюємо олією і ставимо запікати в розігріту до 200С духовку на 20-30 хвилин.

При подачі злегка поливаємо сметаною. Форшмак з оселедця готовий.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт