Саме час для салатів з пекінською капустою - адже її недарма називають ще й салатною. Цей салат, з консервованою горбушею, вам напевно дуже сподобається.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Яйця варяться недовго, але цих хвилин нам вистачає, щоб підготувати все для салату. Першим ділом шаткуємо пекінську капусту, злегка посипаємо сіллю і мнем долонями на столі, не сильно і недовго - вона швидко дає сік.
Огірок нарізаємо кубиком або половинками кругів, шаткуємо цибулю.
Горбушу викладаємо в тарілку разом з рідиною, вибираємо кісточки і розминаємо виделкою.
Сир (чеддер, тільзітер, маасдам тощо) натираємо дрібно.
Тут і яйця вже зварилися і охолоджені, залишається порубати їх.
Склавши всі компоненти, заправляємо на свій смак майонезом - в цей салат його потрібно небагато, 4-5 ст. ложок. І відразу подаємо.
Якщо трохи салату залишилося - не переживайте. На наступний день він залишається свіжим і смачним.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: