стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Салат з пекінської капусти з горбушею



Салат з пекінської капусти з горбушею

Салат з пекінської капусти з горбушею
автор рецепта Автор: Марта



Саме час для салатів з пекінською капустою - адже її недарма називають ще й салатною. Цей салат, з консервованою горбушею, вам напевно дуже сподобається.

Вам знадобиться:

  • 250-300 г пекінської капусти
  • 100 г свіжих огірків
  • 4 відварних яйця
  • 1 баночка консервованої горбуші (240-250 г)
  • сир твердого сорту, гострий - 90-100 г
  • 1 червона цибулина (або звичайна)
  • сіль, за бажанням - перець
  • майонез

Спосіб приготування:
Яйця варяться недовго, але цих хвилин нам вистачає, щоб підготувати все для салату. Першим ділом шаткуємо пекінську капусту, злегка посипаємо сіллю і мнем долонями на столі, не сильно і недовго - вона швидко дає сік.

Огірок нарізаємо кубиком або половинками кругів, шаткуємо цибулю.

Горбушу викладаємо в тарілку разом з рідиною, вибираємо кісточки і розминаємо виделкою.

Сир (чеддер, тільзітер, маасдам тощо) натираємо дрібно.

Тут і яйця вже зварилися і охолоджені, залишається порубати їх.

Склавши всі компоненти, заправляємо на свій смак майонезом - в цей салат його потрібно небагато, 4-5 ст. ложок. І відразу подаємо.

Якщо трохи салату залишилося - не переживайте. На наступний день він залишається свіжим і смачним.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт