стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Фруктовий салат з селерою



Фруктовий салат з селерою

Фруктовий салат з селерою
автор рецепта Автор: Марта
кухня Кухня: Середземноморська



Селера надає фруктовому салату оригінальний смак - не кажучи про його безперечну користь.

Вам знадобиться:

  • 1 середнє яблуко (120-140 г)
  • 1 мандарин (70-80 г)
  • 50 г чорносливу
  • 30-40 г селери (невеликий черешок)
  • заправка:
  • 1,5-2 ст. ложки сметани
  • 1-1,5 ст. ложки майонезу
  • неповна ч. ложка цукрової пудри
  • дрібка солі

Спосіб приготування:
Чорнослив, якщо він сухий, заливаємо на кілька хвилин окропом, якщо ні - просто нарізаємо на шматочки в довжину.

Очищаємо і ділимо на часточки мандарин.

Черешок селери тонко шаткуємо впоперек.

Яблуко, видаливши шкірку і серединку, нарізаємо тонкою короткою соломкою.

З'єднуємо все нарізане, поливаємо заправкою, перемішуємо, прикрашаємо чорносливов і часточками мандарина, а також зеленню селери.

До речі: заправити салат можемо тільки сметаною, правда, смак буде не таким яскравим. Фруктовий салат з селерою готовий.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт