стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Овочевий плов з грибами



Овочевий плов з грибами

Овочевий плов з грибами
автор рецепта Автор: Люба



Вам знадобиться для овочевого плову з грибами:

  • 350 г рису для плову (басматі)
  • 2 цибулини
  • 2 моркви
  • 2 головки часнику
  • 200 г печериць
  • 1-2 солодких перцю
  • 60 мл олії
  • орегано, зіра, сіль, перець

Спосіб приготування овочевого плову з грибами:
Гриби крупно нарізати, перець нарізати соломкою. Моркву натерти на тертці або нарізати соломкою, цибулю - півкільцями.

На олії обсмажити цибулю і моркву 5 хв, потім додати рис і готувати ще 5 хвилин. Окремо обсмажити перець і гриби.

Влити 2 склянки води і на сильному вогні довести до кипіння. Додати спеції і головки часнику.

Готувати плов близько 20-25 хв на маленькому вогні під кришкою.

Додати до плову перець, печериці, акуратно перемішати і покладіть в глибоку тарілку, прикрасити дрібно нашаткованою зеленню. Овочевий плов з грибами готовий.
Смачного!