Вам знадобиться для овочевого плову з грибами:
Спосіб приготування овочевого плову з грибами:
Гриби крупно нарізати, перець нарізати соломкою. Моркву натерти на тертці або нарізати соломкою, цибулю - півкільцями.
На олії обсмажити цибулю і моркву 5 хв, потім додати рис і готувати ще 5 хвилин. Окремо обсмажити перець і гриби.
Влити 2 склянки води і на сильному вогні довести до кипіння. Додати спеції і головки часнику.
Готувати плов близько 20-25 хв на маленькому вогні під кришкою.
Додати до плову перець, печериці, акуратно перемішати і покладіть в глибоку тарілку, прикрасити дрібно нашаткованою зеленню. Овочевий плов з грибами готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: