Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Огірки замочити в холодній воді, краще на кілька годин.
На дно 3-х літрової банки викласти листя вишні, хрону, смородини, зубчик часнику, парасолька кропу, селери. Кинути запашний перець і лавровий лист. Щільно укласти огірки, залити крутим окропом. Дати постояти 10 хвилин. Злити відвар в каструлю, закип'ятити і знову залити ним огірки.
Дати постояти 30-40 хвилин. Знову перелити рідину в каструлю, додати 2-2 .5 ст.л. солі і 1 ст.л. цукру, довести до кипіння. Гарячим маринадом залити огірки, додати оцет і закатати. Тепер Ви знаєте як маринувати огірки.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: