стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Тушковані кабачки зі сметаною



Тушковані кабачки зі сметаною


Вам знадобиться:

  • 1 кг кабачків (2 невеликих кабачка)
  • 2 зубчики часнику
  • 1/5 склянки води
  • 1 ст.л. сметани
  • 1 пензлик кропу
  • борошно (для обвалювання)
  • сіль, перець - за смаком

Спосіб приготування:
Порізати кабачки кубиками (якщо шкірочка не надто товста, можна не зрізати), обваляти в борошні.

Обсмажити в олії на середньому (ближче до сильного) вогні протягом 2-3 хвилин, потім зменшити (до середнього, ближче до слабкого) вогонь, додати води, посолити і накрити кришкою.

Тушити приблизно 15 хв. Тим часом дрібно порубати часник і кріп. За 5 хвилин до кінця приготування додати часник, все перемішати.

Потім додати сметану, посипати кропом. Все перемішати. Тушковані кабачки зі сметаною готові.
Смачного!