стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Цвітна капуста, смажена в сухарях



Цвітна капуста, смажена в сухарях

Цвітна капуста, смажена в сухарях
автор рецепта Автор: Ліля



Вам знадобиться:

  • 600-700 г цвітної капусти
  • 2 яйця
  • панірувальні сухарі
  • сіль, перець
  • 2-2,5 ст. ложки топленого масла або олії

Спосіб приготування:
Озброюємося маленьким гострим ножем, з його допомогою відрізаємо суцвіття капусти. Залишати суцвіття недоторканими або розбирати їх на більш дрібні - це кому як подобається.

Промиваємо суцвіття в друшляку.

Киплячу воду солимо і закладаємо капусту. Не варто варити її до м'якості - даємо покипіти 6-8 хвилин.

І знову - в друшляк, і в ньому ж залишаємо для обсушування - або робимо це паперовими рушниками.

Пару яєць збиваємо в мисці, і вже остиглу підсушену капусту засипаємо в миску і перемішуємо з яйцями.

Паніруємо суцвіття в сухарях. Великі суцвіття можемо обвалювати окремо, дрібні паніруємо так: кладемо їх у пакетик із сухарями і трясемо його вгору-вниз, сухарі прилипають до капусти.

Даємо розігрітися сковороді з олією на середньо-сильному вогні і смажимо-підрум'янюємо кілька хвилин цвітну капусту, посипавши перцем. Цвітна капуста, смажена в сухарях готова.
Смачного!