Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Озброюємося маленьким гострим ножем, з його допомогою відрізаємо суцвіття капусти. Залишати суцвіття недоторканими або розбирати їх на більш дрібні - це кому як подобається.
Промиваємо суцвіття в друшляку.
Киплячу воду солимо і закладаємо капусту. Не варто варити її до м'якості - даємо покипіти 6-8 хвилин.
І знову - в друшляк, і в ньому ж залишаємо для обсушування - або робимо це паперовими рушниками.
Пару яєць збиваємо в мисці, і вже остиглу підсушену капусту засипаємо в миску і перемішуємо з яйцями.
Паніруємо суцвіття в сухарях. Великі суцвіття можемо обвалювати окремо, дрібні паніруємо так: кладемо їх у пакетик із сухарями і трясемо його вгору-вниз, сухарі прилипають до капусти.
Даємо розігрітися сковороді з олією на середньо-сильному вогні і смажимо-підрум'янюємо кілька хвилин цвітну капусту, посипавши перцем. Цвітна капуста, смажена в сухарях готова.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: