Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Промиті кабачки очищаємо, пропускаємо через крупну тертку і віджимаємо, для чого заздалегідь викладаємо миску марлею.
Сир для запіканки беремо сухуватий, крупинками. Змішуємо зі сметаною, збитими яйцями, медом, розпушувачем, додаємо в кабачки, сюди ж - часник після преса, спеції, рубаний базилік і кріп, борошно.
Добре вимішати масу, пробуємо на смак - і, якщо потрібно, трохи солимо.
Промазуємо форму олією, викладаємо масу, розрівнюємо.
Запікаємо в прогрітій до 160С духовці близько 40 хвилин, до появи на запіканці рум'яної скоринки. Кабачкова запіканка готова.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: