Хрусткі креветки, гострий соус, салат зі свіжих овочів ... чудово!
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Спочатку зваримо соус, додавши в оцет цукор, чилі (цілком або шматочок) і очищений нарізаний імбир. Досить прокип'ятити його 2-3 хвилини на несильному вогні і дати охолонути.
Очищаємо креветки, не чіпаючи тільки хвостики.
Поки сильно розігрівається олія, збиваємо білок яйця, умочуємо креветки і обвалюєм в кунжуті.
У киплячій олії швидко обсмажуємо - і відразу подаємо з соусом і салатом зі свіжих овочів.
Для більш яскравого смаку в насіння кунжуту можна додати трохи китайської приправи «5 спецій» або по парі щіпок меленої кориці, гвоздики і бадьяна (або анісу).
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: