Паніроване філе тріски: риба, приготована за цим рецептом, втрачає свій - для багатьох не надто приємний - запах і стає значно смачніше.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Рибу розморожуєм - якщо необхідно - і ретельно миємо. Нарізаємо шматочками шириною 2-3 см і довжиною в два рази більше. Викладаємо в глибоку миску, посипаємо сіллю, перемішуємо - руками - і залишаємо на півгодини.
Збиваємо 2-3 яйця - залежно від кількості риби. Насипаємо в тарілку борошно.
Кожен шматочок обвалюєм у борошні, занурюємо в збиті яйця і знову обвалюєм у борошні. Смажимо в достатній кількості добре нагрітої соняшникової олії до золотистого кольору.
Готову рибу складаємо в посуд з кришкою, посипаючи кожен ряд подрібненим кропом і поливаючи лимонним соком. Тримаємо під кришкою 6-10 хвилин, періодично струшуючи, щоб приправи рівномірно розподілилися на всі шматочки риби.
Подаємо гарячою, з підхоящим гарніром.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: