Приємний в усіх відношеннях салат: і смаком, і ситністю, і простотою виконання.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Щоб все достигло вчасно, спочатку ставимо варитися рис і яйця, а на третій конфорці у нас розігрівається на середньому вогні олія в сковороді.
Спочатку відправляємо в сковороду нашатковану середнім кубиком цибулю, а через 4-5 хвилин - нарізані печериці, і все разом періодично помішувати 5-7 хвилин, солимо і перчимо. Викладаємо для охолодження.
Палички поділяємо вздовж і рубаємо поперек.
Яйця, вже готові та охолоджені, чистимо і пропускаємо через дрібну тертку.
Готовий рис, щоб не чекати остигання, можна промити холодною водою, віджати воду.
Залишилося «скласти» салат. Вниз ми кладемо гриби, змащуємо майонезом.
Далі - рис, який теж покривається майонезом.
На нього - шар крабових паличок, може, трошки солі, і знову - майонез.
Верхній шар - яйця, сіль і майонез. Частину тертих яєць ми залишаємо, присипаємо ними верх салату. І на годинку ставимо салат, затягнувши плівкою, на нижню полицю в холодильнику - нехай просочиться. Салат шарами з грибами і крабовими паличками готовий.
Смачного!