стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Салат з печінки



Салат з печінки

Салат з печінки
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться для салату з печінки:

  • куряча печінки 200гр.
  • відварені яйця 3 шт.
  • ріпчаста цибуля 2 шт.
  • свіже яблуко 2 шт.
  • сир 100 г.
  • майонез, сіль

Спосіб приготування салату з печінки:
Салат з печінки викладається шарами:

1 шар - терті на дрібній тертці білки, майонез.

2 шар - дрібно нарізана смажена печінка, майонез.

3 шар - маринована цибуля.

4 шар - яблуко, терте на тертці.

5 шар - сир, тертий на дрібній тертці, майонез.

6 шар - натерті жовтки. Салат з печінки готовий.
Смачного!