Вам знадобиться для м'ясного салату:
Спосіб приготування м'ясного салату:
Для маринаду імбир і часник очистити і дрібно порізати, додати всі інші інгредієнти, перемішати.
Яловичу вирізку щільно перетягнути кулінарною ниткою, проткнути виделкою в декількох місцях, покласти в поліетиленовий пакет і залити маринадом.
Поставити м'ясо маринуватися в прохолодне місце на 2 години.
Через 2 години м'ясо звільнити від ниток, поставити в духовку в невеликій формі разом з маринадом. Запікати при температурі 200 С півгодини, періодично поливаючи маринадом.
Корінь селери очистити, порізати тонкими смужками, бланшувати в киплячій воді 3 хвилини.
М'ясо вийняти з духовки, порізати тонкими брусочками.
Для заправки з'єднати всі інгредієнти в блендері і перемішати.
У салатну миску викласти на дно листя салату, потім викладати довільно шматочки м'яса, селери і порізані навпіл виноградини.
М'ясний салат за смаком посолити і приправити, полити заправкою, прикрасити зеленню. М'ясний салат з виноградом готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: