стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Салат з печінки тріски



Салат з печінки тріски


Вам знадобиться для салату з печінки тріски:

  • 1 банка печінки тріски
  • 1 цибулина
  • 4 яйця
  • петрушка свіжа
  • сіль, перець
  • майонез

Спосіб приготування салату з печінки тріски:
Зварити яйця, очистити.

Цибулю дрібно нарізати. Залити цибулю окропом і дати постояти, щоб пішла гіркота. Злити воду.

Злити з банки з печінкою тріски масло. Перекласти печінку у миску і розім'яти її виделкою.

Натерти яйця прямо в миску. Перемішати. Додати цибулю, приправити сіллю і перцем.

Додати дрібно нарізану зелень і майонез за смаком. Перемішати. Салат з печінки тріски готовий.
Смачного!