стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Рибний салат з рисом



Рибний салат з рисом

Рибний салат з рисом
автор рецепта Автор: Христина



Вам знадобиться для рибного салату:

  • 1 склянку рису
  • 4 варені яйця
  • 2 банки консервованого лосося
  • 1 цибулина
  • 150 г майонезу
  • 1 ч. л. солі

Спосіб приготування рибного салату:
Відварити рис до готовності (не переварити, потрібно щоб він залишився розсипчастим), відкинути і промити в холодній воді.

Лосось очистити від кісток і шкурок і рубати на дошці до однорідної маси. Цибулю потерти на крупній тертці.

Змішати всі інгредієнти, додати 100 г майонезу, посолити, перемішати. Викласти на блюдо у формі рибки, верх акуратно змастити 50 г майонезу. Прикрасити у вигляді рибки свіжим огірком, помідором і гранатовими зернами.

Прибрати в холодильник, з'їсти бажано протягом доби. Рибний салат з рисом готовий.
Смачного!