стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Торт-салат



Торт-салат

Торт-салат
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться для торт-салату:

  • 3 великі картоплини
  • 100 г сметани
  • 150 г майонезу
  • 150 г буряків
  • 1 середнє зелене яблуко
  • 1 маленька цибулю
  • сіль і перець за смаком
  • олія за смаком
  • 1 маленька морквина

Спосіб приготування торт-салату:
Відваріть і почистіть картоплю і буряк.

В окремій мисці натріть на середній тертці буряк і змішайте її з кількома ст.л. олії.

В окремій мисці змішайте сметану і майонез.

Дрібно наріжте цибулю. Цим завершуються приготування. Тепер пора робити салат.

Салат готуємо шарами. Перший шар: натерті півтори картоплини. Рівномірно розподіліть натерту картоплю по тарілці.

Другий шар: рівномірно розподіліть по картоплі половину цибулі.

Третій шар: рівномірно розподіліть по салату половину буряка.

Четвертий шар: половина тертого яблука. Рівномірно розподіліть його по салату.

П'ятий шар: посоліть, поперчіть і намажте салат половиною приготовленої суміші сметани і майонезу.

Повторіть шари 1-5.

Зверху натріть на салат моркву для краси. Прикрийте салат і покладіть в холодильник як мінімум на годину. Торт-салат готовий.
Смачного!