Вам знадобиться для торт-салату:
Спосіб приготування торт-салату:
Відваріть і почистіть картоплю і буряк.
В окремій мисці натріть на середній тертці буряк і змішайте її з кількома ст.л. олії.
В окремій мисці змішайте сметану і майонез.
Дрібно наріжте цибулю. Цим завершуються приготування. Тепер пора робити салат.
Салат готуємо шарами. Перший шар: натерті півтори картоплини. Рівномірно розподіліть натерту картоплю по тарілці.
Другий шар: рівномірно розподіліть по картоплі половину цибулі.
Третій шар: рівномірно розподіліть по салату половину буряка.
Четвертий шар: половина тертого яблука. Рівномірно розподіліть його по салату.
П'ятий шар: посоліть, поперчіть і намажте салат половиною приготовленої суміші сметани і майонезу.
Повторіть шари 1-5.
Зверху натріть на салат моркву для краси. Прикрийте салат і покладіть в холодильник як мінімум на годину. Торт-салат готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: