Вам знадобиться для салату з морепродуктів:
Спосіб приготування салату з морепродуктів:
Дрібно посікти імбир і часник. Злегка обсмажити на оливковій олії. Додати морепродукти і продовжувати обсмажувати до випарювання вологи. Якщо креветки були варені то кладемо їх на сковороду на 3-4 хвилини раніше мідій.
Після того як сік від морепродуктів випарувався вливаємо на сковороду вино і лимонний сік. Упарюємо на 2/3.
Знімаєм з вогню. Додаємо кунжут, кунжутне масло і соєвий соус за смаком.
Локшину на 15 хвилин заливаємо окропом. Воду зливаємо.
Змішуємо локшину і морепродукти. Даємо постояти. Прикрашаємо зеленню. Салат з морепродуктів з рисовою локшиною готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: