стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Салат з морепродуктів з рисовою локшиною



Салат з морепродуктів з рисовою локшиною


Вам знадобиться для салату з морепродуктів:

  • 100г рисової локшини
  • 200г креветок без голів
  • 100г м'яса мідії
  • 1 перець чилі
  • 2 зубчики часнику
  • 2 см кореня імбиру
  • 50г сухого білого вина
  • 1 ч.л. кунжутного масла
  • оливкова олія
  • зелена цибуля
  • зелень петрушки
  • кунжутне насіння
  • 1/2 лимона
  • соєвий соус

Спосіб приготування салату з морепродуктів:
Дрібно посікти імбир і часник. Злегка обсмажити на оливковій олії. Додати морепродукти і продовжувати обсмажувати до випарювання вологи. Якщо креветки були варені то кладемо їх на сковороду на 3-4 хвилини раніше мідій.

Після того як сік від морепродуктів випарувався вливаємо на сковороду вино і лимонний сік. Упарюємо на 2/3.

Знімаєм з вогню. Додаємо кунжут, кунжутне масло і соєвий соус за смаком.

Локшину на 15 хвилин заливаємо окропом. Воду зливаємо.

Змішуємо локшину і морепродукти. Даємо постояти. Прикрашаємо зеленню. Салат з морепродуктів з рисовою локшиною готовий.
Смачного!