стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Теплий салат з кабачків



Теплий салат з кабачків

Теплий салат з кабачків
автор рецепта Автор: Катя



Вам знадобиться для салату з кабачківу:

  • Молодий ніжний кабачок
  • 100 грамів бринзи
  • 150 грамів невеликих печериць
  • Жменя кедрових горішків
  • Кілька гілочок кропу
  • Оливкова олія для смаження
  • сіль
  • суміш перців

Спосіб приготування салату з кабачків:
Кабачок ріжемо на тонкі пластинки овощечисткою або просто гострим ножем, печериці, залежно від розмірів, на половинки або четвертинки.

Гарненько розжарити сковороду і швидко обсмажити окремо кабачки і печериці.

Красиво розкласти на тарілці обсмажені овочі та гриби, розкришити руками бринзу, посипати кедровими горішками і мілко нарізаним кропом.

Солимо й перчимо за смаком. Теплий салат з кабачків готовий.
Смачного!