Вам знадобиться для салату з рисом та куркою:
Спосіб приготування салату з рисом та куркою:
Куряче філе нарізати дрібним кубиком, замаринувати в соєвому соусі на 30 хвилин. Закип'ятити воду, підсолити її і всипати мікс басматі і дикого рису, відварити до готовності.
Дрібно нарізати ананас.
Порізати на кубик цибулю, очистити корінець імбиру і натерти на тертці.
Злити половину від всієї рідини з банки з ананасами в мисочку, додати порошок каррі і натертий імбир.
Розігріти сковороду, влити трохи олії і обсмажити куряче філе до готовності.
Перекласти його в інший посуд і на олії що залишилася від смаження курки, спасерувати цибулю до прозорості, всипати горошок і готувати ще 3 хвилини.
Відварений рис - суміш басматі і дикого, висипати в миску, збризнути оливковою олією і перемішати.
Додати до рису ананаси. Курку.
Влити заправку із соку з імбиром і каррі, додати нарізану петрушку і перемішати. Салат з рисом та куркою готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: