стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Салат з рисом та куркою



Салат з рисом та куркою

Салат з рисом та куркою
автор рецепта Автор: Марта



Вам знадобиться для салату з рисом та куркою:

  • Рис басматі мікс (суміш басматі з диким рисом) - 250 гр
  • Філе курки - 300 гр
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Банка консервованих ананасів об'ємом 460 мл
  • Заморожений зелений горошок - 150 гр
  • Корінь імбиру довжиною 2 см або щіпка сухого меленого
  • Оливкова олія - 3 ст.л.
  • Каррі - 1 ч.л.
  • Петрушка - невеликий пучок
  • Соєвий соус - 3 ст.л.

Спосіб приготування салату з рисом та куркою:
Куряче філе нарізати дрібним кубиком, замаринувати в соєвому соусі на 30 хвилин. Закип'ятити воду, підсолити її і всипати мікс басматі і дикого рису, відварити до готовності.

Дрібно нарізати ананас.

Порізати на кубик цибулю, очистити корінець імбиру і натерти на тертці.

Злити половину від всієї рідини з банки з ананасами в мисочку, додати порошок каррі і натертий імбир.

Розігріти сковороду, влити трохи олії і обсмажити куряче філе до готовності.

Перекласти його в інший посуд і на олії що залишилася від смаження курки, спасерувати цибулю до прозорості, всипати горошок і готувати ще 3 хвилини.

Відварений рис - суміш басматі і дикого, висипати в миску, збризнути оливковою олією і перемішати.

Додати до рису ананаси. Курку.

Влити заправку із соку з імбиром і каррі, додати нарізану петрушку і перемішати. Салат з рисом та куркою готовий.
Смачного!