стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Теплий салат з гарбуза з калі



Теплий салат з гарбуза з калі

Теплий салат з гарбуза з калі
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться для теплого салату з гарбуза:

  • 1 невеликий гарбуз
  • 1 ст.л. кокосового масла (олію)
  • 4 зубчики часнику
  • 3 ст.л. маку
  • сіль
  • 3 склянки калі
  • сік лимон
  • 2 ст.л. оливкової олії
  • 1 ст.л. яблучного оцту
  • 1 ч.л. кленового сиропу
  • 1 ч.л. гірчиці

Спосіб приготування теплого салату з гарбуза:
Розігріти духовку до 200 С. Очистити від насіння і шкірки гарбуз. Нарізати кубиками.

Змішати 1 ст.л. кокосового масла з видавленим часником і насінням маку. Обваляти шматочки гарбуза в отриманій суміші, потім викласти шматочки гарбуза на деко. Посолити. Пекти 30-40 хвилин, до м'якості.

Поки готується гарбуз приготувати калі: видалити ущільнення, нарізати і добре пом'яти руками з сіллю і лимонним соком.

Очистити гранат. Приготувати заправку-змішати оливкову олію, оцет, сироп і гірчицю.

Готовий гарбуз змішати з калі, зернами граната і заправити салат. Посолити і приправити салат за смаком. Теплий салат з гарбуза з калі готовий.
Смачного!