стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Салат з свинячого язика



Салат з свинячого язика

Салат з свинячого язика
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться для салату з свинячого язика:

  • 1 велика морква
  • 1 паприка червона
  • 1 паприка жовта
  • 1 синя цибулина
  • 3 свинячих язика (800 р.)
  • 1/2 пучок зеленої цибулі
  • 3 зубчики часнику
  • 300 гр. консервованої селери
  • олія
  • кріп
  • сіль, перець
  • 2 пакетики салатної заправки для свіжих овочів

Спосіб приготування салату з свинячого язика:
Свинячий язик відварити до готовності і очистити від шкірки.

Паприку, моркву нарізати соломкою і обсмажити на олії. Обсмажити до м'якості.

Язик нарізати соломкою і покласти в скляну ємність, поперчити і додати до них пропущений через прес часник. Все перемішати.

Всипати до язика обсмажені овочі і консервовану селеру, після цього покласти в салат нарізану кільцями синю цибулю.

Нарізану зелену цибулю всипати туди ж разом із заправкою для салату, а потім добре перемішати.

При подачі присипати свіжим кропом. Салат з свинячого язика готовий.
Смачного!