Вам знадобиться для салату черепашка:
Спосіб приготування салату черепашка:
Курячу грудку нарізати шматочками й обсмажити до готовності в невеликій кількості олії. Змішати столову ложку соку ананаса і дві майонезу і розтертий зубчик часнику. Заправити отриманим соусом готове обсмажене м'ясо, залишити в окремому посуді.
Ананаси без рідини дрібно нарізати, перемішати з майонезом, додати ще один розтертий зубчик часнику і дати настоятися 20 хв.
Сир натерти на дрібній тертці. Залишити п'ять невеликих скибочок для «лапок » і "голови" " черепашки". На плоске блюдо гіркою викласти м'ясо курки і посипати сиром. Надати форму пологої гірки. Зверху акуратно залити сумішшю ананасів з майонезом.
Оформити. Зробити «панцир». Виноградини розрізати навпіл і щільно викласти зверху. З сиру зробити голову і лапки. Очі з горошку перцю або гвоздики. Салат черепашка готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: