стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Салат з серцем і корейською морквою



Салат з серцем і корейською морквою

Салат з серцем і корейською морквою
автор рецепта Автор: Галя
кухня Кухня: Українська



Ситний салатик, простий і смачний. Добавка корейської моркви надає салату деяку пікантність.

Вам знадобиться:

  • 150 г відвареного свинячого або яловичого серця
  • 2 невеликих відварених картоплини
  • 100 г корейської моркви
  • половина червоної цибулини
  • 2 яйця круто
  • сіль за смаком
  • майонез

Спосіб приготування:
Навряд чи ми спеціально станемо варити для салату шматочок свинячого або телячого (яловичого) серце - хіба що для обіду у вихідні дні. А от якщо готуємо якусь страву з серця, де його треба спочатку відварювати - то і залишаємо частину на салат.

Коли у нас вже все відварене - готуємо салат швидко. Нарізаємо дрібними кубиками картоплю, серце, яйця, рубаємо цибулю.

Складаємо все разом, додаємо корейську моркву, заправляємо майонезом (або майонезом зі сметаною) - ось і всі клопоти. Салат з серцем і корейською морквою готовий.
Смачного!