Ситний салатик, простий і смачний. Добавка корейської моркви надає салату деяку пікантність.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Навряд чи ми спеціально станемо варити для салату шматочок свинячого або телячого (яловичого) серце - хіба що для обіду у вихідні дні. А от якщо готуємо якусь страву з серця, де його треба спочатку відварювати - то і залишаємо частину на салат.
Коли у нас вже все відварене - готуємо салат швидко. Нарізаємо дрібними кубиками картоплю, серце, яйця, рубаємо цибулю.
Складаємо все разом, додаємо корейську моркву, заправляємо майонезом (або майонезом зі сметаною) - ось і всі клопоти. Салат з серцем і корейською морквою готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: