Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
На одну банку місткістю 3 літри:
Для засолювання відбираєте тільки свіжі овочі зеленувато-жовтого кольору діаметром не більше 7 см. Їх промиваєте щіткою і вирізаєте плодоніжки.
На дно банок укладаєте третю частину спецій, потім до половини банки щільно укладаєте патисони. У середину банки додаєте другу частину спецій, а потім заповнюєте ємність патисонами до самого верху. Наприкінці укладаєте решту спеції. Заповнені банки заливаєте розсолом (50-60 грам солі на 1 літр води), закриваєте кришками і витримуєте при кімнатній температурі 8-10 діб, потім додаєте розсіл, щоб він накривав патисони. Патисони солоні готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: