Вам знадобиться для голубців з гречкою і грибами:
Спосіб приготування голубців з гречкою і грибами:
З капусти вирізати качан, потім качан цілком покласти у велику каструлю з киплячою водою. Варити капусту, поки листя не буде легко відставати. Відокремити листя один за іншим і зрізати тверді місця. Відкласти в сторону.
Поки капуста буде варитися, зварити гречку згідно інструкції на упаковці, додавши 1 ст.л. масла. Готову гречку злити і відставити.
Цибулю нарізати дрібними кубиками й обсмажити, в кінці додавши подрібнений часник.
Печериці очистити і досить дрібно нарізати. Посмажити, з 1 ст.л. вершкового масла. У смажені гриби додати цибулю з часником, гречку і яйце, ретельно перемішати. Приправити майораном, соєвим соусом, сіллю і перецем.
Вибрати листя побільше і викласти по 2 ст.л. начинки. Загорнути краї листків до середини, а потім скачати голубець. Укладати "швом" вниз в каструлю з товстим дном, попередньо поклавши на дні листки дрібніші.
Розчинити бульйонні кубики в 2 склянках води і залити голубці. Додати столову ложку вершкового масла. Накрити шаром варених листів капусти.
Тушкувати на слабкому вогні 30-40 хвилин. Голубці з гречкою і грибами готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: