стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Вялені помідори



Вялені помідори

Вялені помідори
автор рецепта Автор: Люба
кухня Кухня: Домашня



Вам знадобиться для вялених помідорів:

  • 1 1/2 кг помідорів
  • 1 ч.л. чебрецю
  • 1 ч.л. орегано
  • 1 головка часнику
  • велика сіль, перець
  • 1/2 склянки оливкової олії

Спосіб приготування вялених помідорів:
Розрізати помідори на половинки (або на 4 частини). Зазвичай видаляють насіння. Я цього не роблю, мені здається так смачніше.

Укласти на деко, шкірою вниз. Посипати сіллю і травами. У часнику зрізати верхушечку, щоб зубчики були видні, і також покласти цілу головку часнику поруч на деко.

Духовку розігріти до 100 градусів і сушити помідори близько 4 годин. Залишити після цього їх в духовці до повного охолодження.

Перекласти в баночку. Часник видавити зі шкірки і додати до помідорів. Залити оливковою олією. Вялені помідори готові.
Смачного!