стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Рулетики з баклажанів



Рулетики з баклажанів

Рулетики з баклажанів
автор рецепта Автор: Катя



Вам знадобиться для рулетиків з баклажанів:

  • 3 середніх баклажана
  • для начинки:
  • 300 г сиру
  • 3 картоплини
  • 2 яйця
  • 2-3 зубчики часнику
  • сіль і перець
  • олія

Спосіб приготування рулетиків з баклажанів:
Ставимо варити очищену картоплю і яйця.

Баклажани промиваємо, нарізаємо тонкими скибочками уздовж, на 15 хвилин кладемо в підсолену воду. Потім обсушуємо.

На олії підсмажуємо скибочки баклажана, щоб вони стали золотистими з обох сторін. Якщо олії забагато - краще викласти скибочки на паперові рушники.

Готові картоплю і яйця, а також сир дрібно натираємо. Заправляємо сіллю і перцем, додаємо подрібнений часник. Можна ще посипати рубаною зеленню. Добре перемішуємо, пробуємо на смак.

Викладаємо начинку на баклажанові скибочки, звертаємо рулетиками - і подаємо. Можна покласти начинку гіркою, а можна намазати її вздовж всієї скибочки.

Начинки можуть бути різними: з сиру з горіхами і зеленню, овочів, риби і т.п. Виходить проста, смачна і ситна страва. Рулетики з баклажанів готові.
Смачного!