стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Горохове пюре



Горохове пюре

Горохове пюре
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться для горохового пюре:

  • горох 200 гр,
  • вода 400 гр,
  • олія соняшникова 50 гр,
  • цибуля 150-200 гр,
  • мускатний горіх 1\6 ч.л.,
  • коріандр мелений 2 ч.л.,
  • куркума 1\4 ч.л.,
  • перець чорний мелений 1\4 ч.л.,
  • імбир мелений 1\3 ч.л.,
  • зіра 1\3 ч.л.

Спосіб приготування горохового пюре:
Горох промити і залити водою на 1-2 години.

Після цього варити його на повільному вогні.

Цибулю дрібно нарізати.

Нагріти олію в сковороді, всипати прянощі і смажити 30 секунд. Потім всипати цибулю і смажити на повільному вогні до напівготовності.

Коли в горосі залишиться зовсім мало води, перекласти в нього обсмажену цибулю з приправами, посолити і варити до готовності.

Готовий горох трохи остудити і добре подрібнити і збити в блендері. Горохове пюре готове.
Смачного!