Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Знімаємо з качана верхні листи (часто пошкоджені), розрізаємо навпіл, видаляємо половинки качани і тонко шаткуємо капусту.
На розігрітій середнім вогнем сковороді розпускаємо вершкове масло, викладаємо капусту, 1,5-2 хвилини помішуєм, заливаємо підігріту воду, вино, оцет, посипаємо цукром, все це - при постійному помішуванні.
Коли капуста протушкується 12-15 хвилин і зменшиться в обсязі, кидаємо кмин, заправляємо сіллю і перцем.
Тушкуємо до тієї пори, поки капуста залишиться хрусткою або стане м'якою - кому що подобається.
Додавши в капусту родзинки, або смородину, або нарізані шматочками яблука чи груші, звичайну цибулю, цибулю-шалот або цибулю-порей, ми зробимо смак капусти багатший і більш відповідний до певної страви.
А потушивши разом з шматочками будь-якого готового м'яса або м'ясопродуктів, субпродуктів - отримаємо готову другу страву. Тушкована червона капуста готова.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: