Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Починаємо готувати з промивання, очищення всіх овочів. Баклажани ділимо навпіл уздовж, виймаємо м'якоть, залишаючи «стіночки» товщиною не менше 10 мм. Насіння, якщо воно велике, краще прибрати, а решту м'якоть нарізаємо дрібно і на середньому вогні обсмажуємо, періодично помішуючи і перевертаючи лопаткою 7-8 хвилин, не забувши посолити.
Дрібно шаткуємо цибулю і капусту, нарізаємо або натираємо моркву, так само чинимо з помідорами. Знову розігріваємо трохи олії, обсмажуємо 3-4 хвилини цибулю з морквою, додаємо капусту, через 7-8 хвилин - помідори. Ще через 6-7 хвилин солимо і перчимо, посипаємо рубаною петрушкою. Рідина майже вся повинна вже випаруватися.
Викладаємо суміш у миску, змішуємо з м'якоттю баклажанів. Половинки баклажанів, укладені на змащену олією форму, наповнюємо начинкою, посипаємо натертим сиром.
Запікаємо при 190-200С від 20 до 25-30 хвилин - залежно від поведінки духовки і бажаної готовності баклажанів і сиру - просто розплавленого або покритого рум'яною скоринкою. Баклажани фаршировані овочами готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: