стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Смачне рагу з овочів



Смачне рагу з овочів


Вам знадобиться:

  • 400 гр. картоплі
  • 120-140 гр. кабачків або цукіні
  • 120-140 гр. брукви
  • 50 гр. кореня селери
  • 50 гр. стебла селери
  • 250 гр. свіжих помідорів
  • 250 гр. консервованих без шкірки помідорів
  • 300-350 гр. консервованого гороху нут
  • 50-60 гр. солодкого перцю
  • 1 перчик чилі
  • 120 гр. білої цибулі
  • 10 гр. часнику
  • 25-30 гр. шпинату
  • 350 мл. овочевого бульйону
  • 40-50 мл. білого вина
  • 1 ст. ложка томатного пюре
  • половинка ч. ложки кориці
  • 1 ч. пожка майорану
  • 1 ст. ложка оливкової олії
  • сіль

Спосіб приготування:
Всі відібрані овочі для рагу почистити і промити, та нарізати кубиками.

Консервовані помідори розімяти виделкою. Перець чилі очистити від насіння, подрібнити.

Закласти в каструлю всі овочі і приправи, крім томатного пюре і шпинату. Залити овочевим бульйоном, вином, перемішати.

Довести до кипіння під кришкою і, вогонь зменшити до маленького. Залишаємо рагу тушитися 25-30 хвилин.

Додати томатне пюре і шпинат, посолити, перемішати, і тушкувати рагу ще 5-7 хвилин. Вимкнути плиту, і накрити на 15 хвилин каструлю рушником.

Подавати до рагу з овочів можна відварний рис або кус-кус, грінки.

Горошок нут можна замінити консервованим зеленим горохом, але покласти його в каструлю разом з томатним пюре і шпинатом.

Звичайно, склад інгредієнтів може бути змінений на свій смак. Рагу з овочів готове.
Смачного!