Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Всі відібрані овочі для рагу почистити і промити, та нарізати кубиками.
Консервовані помідори розімяти виделкою. Перець чилі очистити від насіння, подрібнити.
Закласти в каструлю всі овочі і приправи, крім томатного пюре і шпинату. Залити овочевим бульйоном, вином, перемішати.
Довести до кипіння під кришкою і, вогонь зменшити до маленького. Залишаємо рагу тушитися 25-30 хвилин.
Додати томатне пюре і шпинат, посолити, перемішати, і тушкувати рагу ще 5-7 хвилин. Вимкнути плиту, і накрити на 15 хвилин каструлю рушником.
Подавати до рагу з овочів можна відварний рис або кус-кус, грінки.
Горошок нут можна замінити консервованим зеленим горохом, але покласти його в каструлю разом з томатним пюре і шпинатом.
Звичайно, склад інгредієнтів може бути змінений на свій смак. Рагу з овочів готове.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: