стрілка навігації     стрілка навігації  Сирний десерт із цукатами



Сирний десерт із цукатами

Сирний десерт із цукатами
автор рецепта Автор: Віка



Вам знадобиться:

  • 500-550 г сиру (творог)
  • 100-150 г бісквітного печива
  • 100 мл малинового мусу
  • 50 г шоколаду
  • 50-60 г цукатів
  • 2 ст. ложки цукру

Спосіб приготування:
Сир для цього десерту краще взяти сухуватий. Викладаємо його в миску, засипаємо цукор і цукати, перемішуємо.

Перетворюємо шоколад в крихту і вмішуємо в сир.

Ставимо підходящу металеву форму (миску, невелику каструлю), дно і стінки якої максимально щільно викладаємо бісквітним печивом. Звичайно, залишаться невеликі порожнечі, але ми заповнимо їх сиром.

Печиво з допомогою кулінарної кисті щедро промазуємо малиновим мусом. Якщо немає часу його приготувати, можна спробувати просочити печиво варенням.

Заповнюємо утворену порожнину сиром, розрівнюємо його і на 60-70 хвилин ставимо в холодильник.

Перед подачею накриваємо форму плоскою тарілкою і різко перевертаємо. Ділимо на порції. Сирний десерт із цукатами готовий.
Смачного!