Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Сир для цього десерту краще взяти сухуватий. Викладаємо його в миску, засипаємо цукор і цукати, перемішуємо.
Перетворюємо шоколад в крихту і вмішуємо в сир.
Ставимо підходящу металеву форму (миску, невелику каструлю), дно і стінки якої максимально щільно викладаємо бісквітним печивом. Звичайно, залишаться невеликі порожнечі, але ми заповнимо їх сиром.
Печиво з допомогою кулінарної кисті щедро промазуємо малиновим мусом. Якщо немає часу його приготувати, можна спробувати просочити печиво варенням.
Заповнюємо утворену порожнину сиром, розрівнюємо його і на 60-70 хвилин ставимо в холодильник.
Перед подачею накриваємо форму плоскою тарілкою і різко перевертаємо. Ділимо на порції. Сирний десерт із цукатами готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: