стрілка навігації     стрілка навігації  Запечена тріска



Запечена тріска

Запечена тріска
автор рецепта Автор: Ірина
кухня Кухня: Американська



Рецепт американської кухні для тих, хто віддає перевагу здоровому способу життя і не любить витрачати
багато часу на приготування складних страв. Просто запечена тріска, яка з томатним соусом знаходить
новий смак.

Вам знадобиться:

  • 4 порційних шматка філе тріски всього 600-800 г
  • півсклянки-склянка густого томатного соусу (кетчупу) або 1-2 помідори
  • 100-150 г твердого сиру (краще всього - чеддер)
  • трохи олії

Спосіб приготування:
Включаємо духовку на 180С.

Поки вона гріється, змащуємо олією форму для запікання, викладаємо шматки риби, заливаємо томатним
 соусом і кладемо зверху скибочки сиру. Нема томатного 
соусу - не біда. Наріжемо кружальцями помідори і викладемо ними рибу.

Запікаємо, поки риба не стане м'якою. Це легко перевірити звичайною дерев'яної зубочисткою. Посолити,
 якщо є необхідність, краще на тарілці.
Смачного!