Торт «Медовик» вдома. З тістом потрібно поводитися акуратно, тому що виходить дуже ніжне і рветься. Дуже смачно, якщо все зробити правильно, смак виходить, як у іриски. Головне, не шкодувати згущеного молока і дати просочитися.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Збиваємо яйця.
Змішуємо цукор, мед, соду, яйця.
Ставимо грітися на водяну баню. Розчиняємо, швидко збиваємо до пишної маси (майже до піни).
Охолоджуємо, додаємо борошно, тісто замішуємо густувате, щоб розкачати на 5-6 коржа. Тісто виходить дуже ніжне, тому коржі робимо маленькі - 1,5 см. в товщину, щоб на деко помістилися 2 шт.
Ставимо пектися в попередньо розігріту духовку до 175С. Пекти до злегка коричневого кольору. Перевертати деко на рушник, щоб не пошкодити коржі.
Кожен корж охолоджуємо, кладемо на блюдо і добре змащуємо згущеним молоком. Зверху можна посипати крихтою, а можна і не сипати. Дати настоятися ніч.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: