стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Вінегрет з квасолею



Вінегрет з квасолею

Вінегрет з квасолею
автор рецепта Автор: Люба
кухня Кухня: Українська



Симпатичний варіант вінегрету, на який ми витрачаємо звичний час, так як додаємо до звичних компонентам тільки готову консервовану квасолю - але вона і дає вінегрету більш багатий смак.

Вам знадобиться:

  • 200-250 г відвареної картоплі в мундирі
  • 250-280 г відвареного буряка
  • невелика банка консервованої білої квасолі (360 г)
  • 4-5 корнішонів або пара маринованих огірків (70-80 г)
  • половина середньої червоної цибулини
  • 3-5 ст. ложок якісної олії
  • 1 ст. ложка 3% оцту
  • сіль

Спосіб приготування:
Відварені буряк і картоплю охолоджуємо, чистимо і нарізаємо кубиком. Розмір - кому як подобається. Шаткуємо цибулю, подрібнюємо корнішони або мариновані огірочки. А квасолю промиваємо в друшляку.

У просторій мисці з'єднуємо компоненти вінегрету, заправляємо олією з оцтом, перемішуємо, якщо треба, додаємо сіль. Перекладаємо в салатник, попередньо поклавши в нього листя зеленого салату або пекінської капусти. Це необов'язково, але салат прикрашає. Вінегрет з квасолею готовий.
Смачного!