Симпатичний варіант вінегрету, на який ми витрачаємо звичний час, так як додаємо до звичних компонентам тільки готову консервовану квасолю - але вона і дає вінегрету більш багатий смак.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Відварені буряк і картоплю охолоджуємо, чистимо і нарізаємо кубиком. Розмір - кому як подобається. Шаткуємо цибулю, подрібнюємо корнішони або мариновані огірочки. А квасолю промиваємо в друшляку.
У просторій мисці з'єднуємо компоненти вінегрету, заправляємо олією з оцтом, перемішуємо, якщо треба, додаємо сіль. Перекладаємо в салатник, попередньо поклавши в нього листя зеленого салату або пекінської капусти. Це необов'язково, але салат прикрашає. Вінегрет з квасолею готовий.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: