Вдалий підбір компонентів салату забезпечує йому чудовий смак і ситність. Рецепт особливо виручає, коли залишилося трохи копченої тріски і треба терміново її використовувати.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Ось всі наші компоненти для салату: рис, моркву і яйця ми вже зварили, риба знята з кісток.
Нашатковану цибулю, розігрівши олію на середньому вогні, обсмажуємо 8-9 хвилин до прозорості цибулі.
Додаємо промитий рис і обсмажуємо з цибулею 4-5 хвилин. Ці 2 компонента дуже покращують смак салату. Даємо охолонути.
Тепер з'єднуємо в мисці нарізані тріску, моркву і яйця, рубану зелену цибулю, рис з цибулею. Заправляємо в міру майонезом і перцем. І даємо салату з тріскою постояти, просочитися соусом і набратися смаку.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: