стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Салат з копченою тріскою



Салат з копченою тріскою

Салат з копченою тріскою
автор рецепта Автор: Марта
кухня Кухня: Домашня



Вдалий підбір компонентів салату забезпечує йому чудовий смак і ситність. Рецепт особливо виручає, коли залишилося трохи копченої тріски і треба терміново її використовувати.

Вам знадобиться:

  • 300-350 г тріски гарячого копчення (іншого сорту копчена риба)
  • 4 яйця
  • 120-150 г круглозернистого рису (половина склянки або більше)
  • 1 велика цибулина
  • 1 немаленька морква
  • невеликий пучок зеленої цибулі
  • мелена суміш перців
  • майонез

Спосіб приготування:
Ось всі наші компоненти для салату: рис, моркву і яйця ми вже зварили, риба знята з кісток.

Нашатковану цибулю, розігрівши олію на середньому вогні, обсмажуємо 8-9 хвилин до прозорості цибулі.

Додаємо промитий рис і обсмажуємо з цибулею 4-5 хвилин. Ці 2 компонента дуже покращують смак салату. Даємо охолонути.

Тепер з'єднуємо в мисці нарізані тріску, моркву і яйця, рубану зелену цибулю, рис з цибулею. Заправляємо в міру майонезом і перцем. І даємо салату з тріскою постояти, просочитися соусом і набратися смаку.
Смачного!





Нові рецепти
Чорна паста з креветками
Піца з креветками
Риба під маринадом - рецепт
Бананово-рисовий пудинг з полуничним конфітюром
Суп з квасолі
Плов в тісті
Рисовий десерт