Фаршировані яйця часто присутні на святковому, та й звичайному, столі. Цей варіант - з буряком і оселедцем - один з найсмачніших.
Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Найбільше часу займає варіння буряка, а коли він готовий - весь процес відніме 15 хвилин. Очистивши буряк, дрібно натираємо його.
Яйця ділимо навпіл уздовж або поперек, виймаємо жовтки - і теж натираємо або розминаємо їх виделкою.
Цибулю рубаємо дрібно.
І так само дрібно рубаємо ножем оселедець.
Тепер збираємо все в одній мисочці, заправляємо майонезом, вимішуємо начинку до однорідності.
Заповнюємо половинки яєць начинкою, викладаємо на листя зеленого салату - що не обов'язково, але додає страві привабливості.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: