стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Яйця, фаршировані буряком і оселедцем



Яйця, фаршировані буряком і оселедцем

Яйця, фаршировані буряком і оселедцем
автор рецепта Автор: Люба
кухня Кухня: Українська



Фаршировані яйця часто присутні на святковому, та й звичайному, столі. Цей варіант - з буряком і оселедцем - один з найсмачніших.

Вам знадобиться:

  • 1 буряк середнього розміру
  • 4 яйця в круту
  • 60-70 г філе оселедця
  • 3-4 ст. ложки майонезу
  • чверть червоної цибулини (або звичайної)

Спосіб приготування:
Найбільше часу займає варіння буряка, а коли він готовий - весь процес відніме 15 хвилин. Очистивши буряк, дрібно натираємо його.

Яйця ділимо навпіл уздовж або поперек, виймаємо жовтки - і теж натираємо або розминаємо їх виделкою.

Цибулю рубаємо дрібно.

І так само дрібно рубаємо ножем оселедець.

Тепер збираємо все в одній мисочці, заправляємо майонезом, вимішуємо начинку до однорідності.

Заповнюємо половинки яєць начинкою, викладаємо на листя зеленого салату - що не обов'язково, але додає страві привабливості.
Смачного!