стрілка навігації     стрілка навігації     стрілка навігації  Вареники з гречкою і грибами



Вареники з гречкою і грибами

Вареники з гречкою і грибами
автор рецепта Автор: Ліда



Вам знадобиться для вареників з гречкою і грибами:

  • Начинка:
  • 300 г печериць
  • 1 цибулина
  • 2 ст.л. вершкового масла
  • за смаком сіль, перець, майоран
  • 1 яйце
  • 2 ст.л. панірувальних сухарів
  • 1 стакан вареної гречки
  • Тісто:
  • 400 г борошна
  • 1 яйце
  • щіпка солі
  • 1 склянку гарячої води

Спосіб приготування вареників з гречкою і грибами:
Печериці очистити, нашаткувати. Цибулю очистити, нарізати і підсмажити на вершковому маслі до прозорості. Додати гриби, тушкувати разом з цибулею близько 10 хвилин. Додати приправу, яйце, панірувальні сухарі, змішати з вареною гречкою.

Замісити тісто: просіяти борошно, зробити поглиблення, додати сире яйце, сіль і влити гарячу воду, постійно перемішуючи. Накрити тісто харчовою плівкою і дати постояти 30 хвилин. Тонко розкачати, потім склянкою вирізати кружки, у центр кожного покласти начинку і защипати краї. Зварити в підсоленій гарячій воді.

Подавати в теплому вигляді, готові вареники можна підсмажити на вершковому маслі. Вареники з гречкою і грибами готові.
Смачного!