Вам знадобиться для кабачків в томаті:
Спосіб приготування кабачків в томаті:
Промиваємо всі овочі. Молоді кабачки нарізаємо кубиками, у великих спочатку видаляємо шкіру і насіння.
600 г томатів крупно натираємо, шкірку викидаємо.
1 кг томатів, вирізати плодоніжки, ділимо на часточки. Якщо не любимо в заготовках шкірку - спочатку, надрізавши верхівку помідорів, хвилинку тримаємо в окропі, потім швидко охолодити, знімаємо шкірку і нарізаємо.
У казан або товстостінну каструлю закладаємо всі овочі, олію, сіль і цукор, оцет. Давши закипіти, ставимо такий вогонь, щоб маса слабо кипіла - 25-30 хвилин.
В кінці закладаємо і розмішуємо очищені та подрібнені зубчики часнику.
Гарячі кабачки в томаті розподіляємо в підготовлені півлітрові банки, стерилізуємо в киплячій воді 15 хвилин, закатуємо кришки. Кабачки в томаті на зиму готові.
Смачного!