стрілка навігації    стрілка навігації    стрілка навігації  Канапе з  червоною рибою



Канапе з  червоною рибою


Вам знадобиться для канапе з  червоною рибою:

  • 400-450 г хліба для тостів
  • 200-250 г солоного лосося, або сьомги або форелі... навіть горбуші
  • 200-250 г хурми
  • 1 лимон
  • 2 яйця, зварених круто
  • 100-150 г вершкового сиру на вибір
  • листя зеленого салату або базиліка
  • зелень кропу або петрушки
  • перчики чилі
  • шпажки

Спосіб приготування канапе з  червоною рибою:
З тонких скибочок хліба вирізаємо формочкою круги.

Хурму миємо, обсушуємо, акуратно знімаємо шкірку і перетворюємо на тонкі скибочки.

Ошпарений окропом лимон обсушуємо і нарізаємо кружальцями, потім - кубиками або трикутничками.

Яйця натираємо на дрібній тертці.

Миємо й обсушуємо зелень.

Тонкими скибочками нарізаємо солону рибу.

І теж скибочками - перець чилі.

Збираємо канапе. Хліб намазуємо сиром, кладемо листочок салату або базиліка, скибочка хурми, на неї - рибу, далі шматочок лимона, маленьку гілочку зелені і, нарешті, - перець чилі. Акуратно наколюємо на шпажки і розміщуємо на плоскому блюді.

Остання "операція" - посипаємо канапе натертим яйцем. Якщо не відразу ставимо на стіл - варто обережно прикрити харчовою плівкою і винести на холод. Канапе з  червоною рибою готові.
Смачного!