Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Промиваємо всі овочі. Баклажан - якщо не впевнені, що в ньому немає гіркоти - товсто нарізаємо і кладемо хвилин на 20 в солону воду, виймаємо, прополіскуємо і нарізаємо, як треба.
Перці і цукіні нарізаємо, як нам подобається, шматочками будь-якої форми. Помідори консервовані розминаємо, а свіжі обшпарюємо, охолоджуємо, видаляємо шкурки, подрібнюємо. Дрібно рубаємо цибулю, ще дрібніше - часник.
Розжаривши олію, закладаємо цибулю, прибираємо вогонь до середнього і 9-10 хвилин помішуємо цибулю. Коли вона пожовтіє і стане прозорою, ще хвилину обсмажуємо разом з часником.
Кладемо фарш і 6-7 хвилин обсмажуємо, весь час перемішуючи і роздавлюючи грудочки.
Збільшивши вогонь, викладаємо нарізані баклажани, цукіні і солодкий перець, заливаємо вином, перчимо і солимо, закипить - зменшуємо вогонь, тушкуємо близько 10 хвилин.
Додаємо бульйон, помідори, квасолю, прованські трави. Перемішавши, закриваємо кришку, після закипання, зменшивши знову вогонь, тушкуємо 20 хвилин. Овочеве рагу з фаршем готове.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: