Вам знадобиться:
Спосіб приготування:
Промиваємо і обсушуємо паперовими рушниками наш кабачок. Знімаємо ножем все, що викликає в нас підозру, і нарізаємо впоперек кружальцями завтовшки 25-30 мм.
Виймаємо м'якоть з насінням, залишаючи стінки товщиною близько 17-20 мм.
На сильному вогні розігріваємо на сковороді трохи олії, знижуємо трохи вогонь і обсмажуємо круги кабачка до легкої скоринки з обох сторін.
Змащуємо форму для запікання або деко олією і розкладаємо круги кабачка.
Очищаємо, промиваємо і злегка обсушуємо солодкий перець, нарізаємо квадратиками.
Очищену цибулю шаткуємо не надто дрібно, натираємо очищену моркву - і викладаємо на сковороду з олією, обсмажуємо 5-8 хвилин на середньому вогні.
Додаємо фарш, розбиваючи і розминаючи його лопаткою, щоб не було грудочок, обсмажуємо разом з цибулею і морквою. Через 3-4 хвилини додаємо солодкий перець і обсмажуємо все разом ще кілька хвилин, поки весь фарш не змінить колір на світлий. Солимо і перчимо начинку, посипаємо прованськими травами з пакетика, перемішуємо ще раз.
Заповнюємо круги кабачка начинкою з невеликою «гіркою».
Натираємо крупно сир, посипаємо зверху. І наносимо майонез.
Форму ставимо в духовку, яку заздалегідь включили на 190-200С.
Через 15-20 хвилин наші кабачки, фаршировані м'ясом і овочами, готові.
Смачного!
Дивіться схожі рецепти: